De werkwijze

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met U overleg gepleegd, zodat er een medisch verantwoord resultaat wordt behaald. En er geen verrassingen zijn over de kosten. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen en budget van de cliënt.

Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen alsmede de totale gezondheidstoestand van de cliënt. De keuze van een middel van behandelingen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren, die van cliënt tot cliënt verschillen. Alleen wanneer bij het intakegesprek blijkt dat onze behandelingen voor U een goede keuze zijn gaan wij over tot behandelen; anders verwijzen wij U door. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt; eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet. Als er één zin in de cosmetische geneeskunde thuis hoort dan is het wel “LESS IS MORE”.

Werkwijze Face it Almere intakegesprek
Face it Almere gebruikt Dysport Botox

Risico’s & complicaties

Als U kiest voor een behandeling moet U zich realiseren dat elke medische behandeling bepaalde risico’s met zich meebrengt en met complicaties gepaard kan gaan. Echter met onze moderne biologisch afbreekbare middelen is deze kans zeer gering en zijn de zeldzame complicaties niet ernstig. Daarnaast kan er ook een teleurstellend resultaat of soms geen resultaat zijn. Dit zijn echter uitzonderingen die elke cosmetisch arts helaas kent. We hebben gelukkig een zeer hoog percentage tevreden cliënten.

Op onze website kunt U alles lezen over de producten waarmee wij werken en ook antwoord krijgen op veelgestelde vragen. Tevens is te lezen welke rimpels en plaatsen voor behandeling in aanmerking komen en welke middelen er dan gebruikt kunnen worden. Ook in de eigen praktijk wordt met de bovenstaande behandelingsmethoden gewerkt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Uiteraard bent U van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend eerste kennismakingsbezoek in onze praktijk waar U samen met Peter kunt bekijken of een of meerdere behandelmethodes op Uw medische situatie van toepassing zijn. Voor het maken van die afspraak kunt U bellen naar ons praktijknummer 036-5315290 . Spreek Uw naam en telefoonnummer in, wij bellen U dan zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Peter Driessen is geregistreerd KNMG / NVCG cosmetisch arts
Maak vrijblijvend kennis met Face it Almere
×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?