Zwitserse precisie met Juvapen

Bent u geïnteresseerd in een Botox® behandeling van Dysport, maar bent u bang voor de pijn en/of herstelperiode?

Dan is er goed nieuws voor u, want dankzij de elegante en comfortabele injecties met de Juvapen behoort dit definitief tot het verleden. .

Het eerste draadloze en gemotoriseerde Botox® behandeling injectiesysteem

Teoxane Laboratories heeft in samenwerking met Juva Plus de innovatieve Juvapen ontwikkeld. Dankzij de baanbrekende technologie kan de arts/behandelaar zich volledig focussen op het artistieke aspect van de behandeling, terwijl u een meer comfortabele behandeling ondergaat.

Botox behandeling Almere door Face it
Professionele botox behandeling almere met Juvapen

Een accuraat instrument voor schoonheid

Met een conventionele spuit moet de arts/behandelaar kracht uitoefenen om de filler oplossing te injecteren en precies te doseren. De druk die nu wordt uitgeoefend is niet constant en wordt hierdoor als pijnlijk ervaren.

Indicaties voor gebruik Botox® met Juvapen door Face It Almere

Cosmetische arts Face It Almere gebruikt Juvapen voor Botox behandelingen. De Juvapen stelt de arts in staat om meer precies te werken. De injectiehoeveelheid en de injectiesnelheid kan door de behandelaar worden ingesteld op basis van de soort behandeling en het behandelgebied. De gel of de botuline oplossing wordt langzaam, gedoseerd en gecontroleerd geïnjecteerd dankzij het gemotoriseerde systeem.

Aanzien de injectie elektronisch gecontroleerd wordt, is de behandelaar in staat om zich geheel te focussen op de plaatsing van de gel of botuline oplossing in plaats van het uitoefenen van de druk die noodzakelijk is bij de conventionele handmatige injectiespuiten.

Minder pijn

De Juvapen is ontwikkeld voor het geven van constante en elegante injecties die nagenoeg pijnloos zijn. Uit onderzoek is gebleken dat men in 70% van de gevallen vrijwel geen enkele pijn ervaart dit in tegenstelling tot de handmatige injecties.

Sneller herstel

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten direct weer oppakken, zoals terug naar het werk op dezelfde dag

Bij de vraag aan patiënten: waarom zou je een behandeling met de Juvapen adviseren aan je vrienden’ antwoorden ze:

– goede resultaten, minder roodheid

– natuurlijke resultaten en geen pijn

– minder neveneffecten

– je kunt snel weer terug naar je dagelijkse activiteiten

Meer natuurlijke resultaten

Zelfs gebieden die voorheen te delicaat waren kunnen nu worden behandeld

Meer dan 90% van de patiënten prefereren een behandeling met de Juvapen  boven de conventionele handmatige injecties en raden het bovendien het hun vrienden aan.

Wil je meer weten over onze Botox behandelingen?

Maak afspraak of bel voor meer informatie

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?