Filler behandeling Almere

Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is m.n. geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Wij werken met verschillende merken Hyaluronzuur. In overleg met de cliënt kiezen wij voor een bepaald product. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen.

Filler behandeling met Teosyalpen door Face it Almere

Afspraak maken voor een filler behandeling

Professionele filler behandelingen met TeosyalPen

Plan snel en eenvoudig een afspraak voor een filler behandeling bij Face it Almere. Wil je meer informatie, bel dan direct met 06 1847 6313.

filler behandeling almere

Soorten Hyaluronzuur

Wij werken met 6 soorten hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit. Van hele dunne hyaluronzuur voor kleine rimpeltjes tot hele stevige waarmee wij zelfs een liquid facelift kunnen doen. Ook is er een hyaluronzuur voor lipvergroting.

De hyaluronzuren waar wij mee werken zijn FDA goed gekeurd, dat wil zeggen goedgekeurd in Amerika waar de eisen nog véél strenger zijn dan in Europa.

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?