Zwitserse precisie met TeosyalPen en Juvapen


Bent u geïnteresseerd in een behandeling met hyaluronzuur injectables, maar bent u bang voor de pijn en/of herstelperiode?
Dan is er goed nieuws voor u, want dankzij de elegante en comfortabele injecties met de TeosyalPen en Juvapen behoort dit definitief tot het verleden. .

Het eerste draadloze en gemotoriseerde hyaluronzuur injectiesysteem
Teoxane Laboratories heeft in samenwerking met Juva Plus de innovatieve TeosyalPen en de Juvapen ontwikkeld. Dankzij de baanbrekende technologie kan de arts/behandelaar zich volledig focussen op het artistieke aspect van de behandeling, terwijl u een meer comfortabele behandeling ondergaat.

Een accuraat instrument voor schoonheid
Met een conventionele spuit moet de arts/behandelaar kracht uitoefenen om de gel en Botulline oplossing te injecteren en precies te doseren. De druk die nu wordt uitgeoefend is niet constant en wordt hierdoor als pijnlijk ervaren.

De TeosyalPen en de Juvapen stellen de arts/behandelaar in staat om meer precies te werken.
De injectiehoeveelheid en de injectiesnelheid kan door de behandelaar worden ingesteld op basis van de soort behandeling en het behandelgebied. De gel of de botuline oplossing wordt langzaam, gedoseerd en gecontroleerd geïnjecteerd dankzij het gemotoriseerde systeem.

Aanzien de injectie elektronisch gecontroleerd wordt, is de behandelaar in staat om zich geheel te focussen op de plaatsing van de gel of botuline oplossing in plaats van het uitoefenen van de druk die noodzakelijk is bij de conventionele handmatige injectiespuiten.

Minder pijn
De TeosyalPen en Juvapen zijn ontwikkeld voor het geven van constante en elegante injecties die nagenoeg pijnloos zijn. Uit onderzoek is gebleken dat men in 70% van de gevallen vrijwel geen enkele pijn ervaart dit in tegenstelling tot de handmatige injecties.

Sneller herstel
Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten direct weer oppakken, zoals terug naar het werk op dezelfde dag

Bij de vraag aan patiënten: waarom zou je een behandeling met de TeosyalPen en Juvapen adviseren aan je vrienden’ antwoorden ze:
- goede resultaten, minder roodheid
- natuurlijke resultaten en geen pijn
- minder neveneffecten
- je kunt snel weer terug naar je dagelijkse activiteiten

Meer natuurlijke resultaten
Zelfs gebieden die voorheen te delicaat waren kunnen nu worden behandeld

Meer dan 90% van de patiënten prefereren een behandeling met de TeosyalPen en Juvapen boven de conventionele handmatige injecties en raden het bovendien het hun vrienden aan.


Direct contact