Rimpelbehandelingen: Opvullen van rimpels en contourverbetering 

Voor dit doel gebruikt cosmetisch arts Peter Driessen alleen hyaluronzuur.

Om een rimpel op de juiste manier op te vullen of een gebied in het gelaat weer meer contour te geven is er veel ervaring nodig van de arts in de keuze welke  hyaluronzuur gebruikt wordt voor die opvulling en de juiste injectie technieken om die hyaluronzuur op de juiste plek te injecteren.

Het is de kunst om met zo min mogelijk materiaal het grootste effect te verkrijgen. Dit scheelt jou ook in de kosten. 

Filler behandeling met Teosyalpen
Filler behandeling met Teosyalpen door Face it Almere

Uitleg soorten hyaluronzuur

Per rimpel/contourgebied en rimpeldiepte is er de keus voor een bepaalde hyaluronzuur.

Door de afgelopen jaren heen zijn er veel hyaluronzuren ontwikkeld en op de markt gebracht die allemaal hun eigen toepassingsgebied hebben.

Elke cosmetisch arts heeft de keuze uit diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen hyaluronzuur assortiment met de bijbehorende toepassingen.

Cosmetisch arts Peter Driessen heeft daarin zijn eigen keuzes gemaakt en werkt uitsluitend met zéér hoogwaardige producten van erkende fabrikanten die aan alle voorschriften en keuringen ed. voldoen.

Met deze middelen is er de zekerheid dat er alles aan gedaan is om de eventuele risico’s enorm te verkleinen.

Van al deze hyaluronzuren zijn de lotnummers bekend en de herkomst.

Door de jaren heen blijft cosmetisch arts Peter Driessen  zich op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied tijdens congressen en workshops.

Keuze hyaluronzuur

Als er een vraag komt voor een rimpelopvulling/contourverbetering  zal cosmetisch arts Peter Driessen dus kiezen voor die hyaluronzuur die in dat gebied het mooiste eindresultaat zal geven.

Als er meer gebieden in een gelaat te behandelen zijn dan kan het dus zo zijn dat er met verschillende soorten hyaluronzuur gewerkt gaat worden die in dikte variëren. 

Ook bij deze behandelingen is het zelden zo dat men in één keer klaar is dus kan het zo zijn dat men nog voor een nabehandeling moet terug komen.

Het opvullen in kleine stapjes geeft het beste eindresultaat. De huidige hyaluronzuren hebben een mooi lang effect in het gelaat. Uiteindelijk zal dit effect langzaam weer verdwijnen en is een nieuwe behandeling weer mogelijk.

Verschillende filler behandelingen door Face it Almere

Meer informatie over rimpelbehandeling aanvragen

Direct afspraak inplannen

Bij Face it Almere gaan we zeer professioneel om met rimpelbehandelingen. Wist u dat Peter Driessen de enige KNMG (NVCG) geregistreerd cosmetisch arts van Flevoland is?

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?