Cosmetisch arts Hilversum

 

Voor de beste cosmetisch arts in Hilversum is het verstandig om ook buiten de stadsgrenzen te kijken. Dr. Peter Driessen is de cosmetisch arts in de buurt van Hilversum met een kliniek die aan de strengste eisen voldoet. Met meer dan 25.000 succesvolle behandelingen een specialist op het gebied van botox behandelingen en filler behandelingen. De praktijk is binnen 25 minuten vanaf Hilversum te bereiken met de auto . Altijd gratis parkeren.

Sophie uit Hilversum: “Via een collega bij Peter terecht gekomen. Misschien een wat bijzondere arts, maar wel de meest professionele die ik tot nu toe heb gehad.”

Botox behandeling Hilversum door Peter Driessen
Botox behandeling Hilversum

Cosmetisch arts in de buurt van Hilversum

U bent op zoek naar een cosmetisch arts in de buurt van Hilversum die u vakkundig kan helpen bij uw wens om een botox of filler behandeling in Hilversum te nemen. Peter Driessen is een van de meest succesvolle cosmetisch artsen in heel Nederland. In 2020 ligt de focus volledig op zijn praktijk in de buurt van Hilversum. Wilt u de beste botox behandelaar in Hilversum treffen? Dan is bent u bij Peter Driessen aan het juiste adres. De praktijk is op slechts 25 minuten rijden gelegen van Hilversum.

Over de cosmetisch arts Peter Driessen

Peter Driesen heeft zijn artsendiploma aan de V.U. te Amsterdam behaald. Met ingang van 1 juli 2019 is dokter P. Driessen ingeschreven in het profielregister cosmetische geneeskunde van de KNMG als cosmetisch arts KNMG.

Alleen artsen die voldoen aan de strenge eisen van dit profiel-specialisme cosmetische geneeskunde komen hiervoor in aanmerking. Dit zijn gecertificeerde leden van de NVCG waarvan dokter P. Driessen er één is.

De titel “Cosmetisch arts KNMG” is een door de KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in dit profiel-register is ingeschreven. Peter Driessen is aangesloten bij de stichting Dokh.

Cosmetische behandeling Hillversum door cosmetisch arts

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voordelen van Botox behandeling in Hilversum

Onze praktijk voor Botox en Filler behandelingen Hilversum

Via deze link kunt u een indruk krijgen van onze praktijk nabij Hilversum. In onze praktijk helpen wij dagelijks meerdere patiënten bij hun wensen. Peter voert zijn werk vakkundig en professioneel uit. Hierdoor kan het voorkomen dat hij niet altijd alle wensen kan inwilligen. Vanuit zijn expertise adviseert hij geregeld mensen als er iets niet wenselijk is, of dat een behandeling überhaupt niet nodig is. Hier staat Peter echt achter. Gelukkig ontvangt hij hier ook altijd positieve feedback over.

“Peter is een cosmetisch arts die zichzelf altijd blijft verbeteren. Ik ben hem tegengekomen op een congres in Monaco over zijn vakgebied en na mijn eerste behandeling bij Peter nooit meer een andere kliniek bezocht.!”

Face It Almere is een succesvolle, professionele praktijk gespecialiseerd in injectables zoals botox en fillers rondom het Gooi (Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, en omgeving). Daarnaast is er veel aandacht voor de persoonlijke wensen en wat er cosmetisch verantwoord is.

Cosmetisch arts die zowel botox als fillers verzorgd

Bij Peter, dé cosmetisch arts nabij Hilversum, kunt u voor zowel botoxbehandeling en fillerbehandelingen terecht.

Wilt u een kennismakingsgesprek of een adviesgesprek? Wij staan u graag te woord en bieden u de mogelijkheid om direct contact op te nemen of uw telefoonnummer achter te laten waardoor wij contact met u opnemen.

Bel direct met 036-5315290.

Prijzen botox en filler behandelingen Hilversum

Hieronder kunt alvast enkele van de meest voorkomende behandeling en de bijbehorende prijzen vinden. Mocht uw behandeling er niet tussen staan dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in onze prachtige praktijk in de buurt van Hilversum.

Natuurlijk zijn er nog meer behandelingen mogelijk.

De bovenstaande zijn slechts de meest voorkomende.

Er wordt gewerkt met middelen van zéér hoge kwaliteit en daar hangt uiteraard ook een bijpassend prijskaartje aan! Wij stunten niet met middelen dus ook niet met prijzen! Wij weten dat er goedkopere producten op de markt zijn maar wij kunnen de herkomst en kwaliteit en dus de veiligheid daarvan niet garanderen en werken er dan ook niet mee!

Wilt u door cosmetisch arts worden geholpen die zijn vak verstaat? Bel dan direct met met 036-5315290 om een afspraak te maken.

Verticale frons opvullen

Neuslippenlijnen

Mondhoeken

Kaaklijn bijwerken

Jukbeenderen vergroten

Wangen opvullen

Liplijntjes

Lipvergroting

Traangootjes

v.a. € 100,-

v.a. € 200,-

v.a. € 200,-

v.a. € 150,- 

v.a. € 300,-

v.a. € 300,-

v.a. € 50,- 

v.a. € 100,-

v.a. € 250,-

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?