Botox behandeling Hilversum

 

Voor de beste botox behandeling in Hilversum is het verstandig om ook buiten de stadsgrenzen te kijken. Dr. Peter Driessen is de cosmetisch arts nabij Hilversum met een kliniek die aan de strengste eisen voldoet. Met meer dan 25.000 succesvolle behandelingen een specialist op het gebied van botox behandelingen en filler behandelingen. De prachtige praktijk ligt zeer goed bereikbaar in Almere Haven. Altijd gratis parkeren.

Josefien uit Hilversum: “De heer Driessen is heel eerlijk in hetgeen wat hij adviseert en uitvoert. Zeer tevreden of mijn filler behandelingen.”

Botox behandeling Hilversum

Tijd voor jouw eerste Botox behandeling?

Maak snel en eenvoudig online een afspraak met Face it Almere

Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan, bel Face it Almere direct via 06 2426 0844

Doelgroep Botox behandeling Hilversum

Botox behandeling nabij Hilversum

U bent op zoek naar een cosmetisch arts in Hilversum die u vakkundig kan helpen bij uw wens om een botox behandeling in Hilversum te nemen. Peter Driessen is een van de meest succesvolle cosmetisch artsen in heel Nederland. Waarom is de heer Driessen de arts die u in ieder gezien moet hebben? In de wereld van cosmetische artsen is het helaas mogelijk om bij niet de best gekwalificeerde cosmetisch artsen terecht te komen. Wilt u de beste botox behandelaar nabij Hilversum treffen? Dan is bent u bij Peter Driessen aan het juiste adres. In de moderne praktijk heet Peter Driessen u graag welkom.

Over de cosmetisch arts Peter Driessen

Peter Driesen heeft zijn artsendiploma aan de V.U. te Amsterdam behaald. Met ingang van 1 juli 2019 is dokter P. Driessen ingeschreven in het profielregister cosmetische geneeskunde van de KNMG als cosmetisch arts KNMG.

Alleen artsen die voldoen aan de strenge eisen van dit profiel-specialisme cosmetische geneeskunde komen hiervoor in aanmerking. Dit zijn gecertificeerde leden van de NVCG waarvan dokter P. Driessen er één is.

De titel “Cosmetisch arts KNMG” is een door de KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in dit profiel-register is ingeschreven. Peter Driessen is aangesloten bij de stichting Dokh.

Botox behandeling Hilversum door Peter Driessen
Voordelen van Botox behandeling in Hilversum

Onze praktijk voor Botox en Filler behandelingen nabij Hilversum

Via deze link kunt u een indruk krijgen van onze praktijk nabij Hilversum. In onze praktijk helpen wij dagelijks meerdere patiënten bij hun wensen. Omdat wij ons werk extreem vakkundig en professioneel doen, is het zo dat wij niet altijd alle wensen kunnen inwilligen. Vanuit onze expertise adviseren wij geregeld mensen als er iets niet wenselijk is, of dat een behandeling überhaupt niet nodig is. Wij staan hier echt achter en ontvangen hier ook altijd positieve feedback over.

“Mijn man en ik rijden beide graag geregeld Almere. Niet voor de binnenstad natuurlijk, maar voor Peter. Een vakbekwaam cosmetisch arts!”

Voordelen van Botox

Botox is een bewezen middel met prachtige uitwerkingen. Zo kan het spieren laten ontspannen en rimpels laten verdwijnen. Botox heeft ook een bijzonder lange werking. De werking van Botox kan wel tot 6 maanden duren. Na verloop van tijd door meerdere behandelingen, kan de werking zelfs nog langer blijven bestaan. Doordat botox spieren ontspant verdwijnt in meer dan 75% van de gevallen eventuele hoofdpijn. Bij het overmatig zweten van bijvoorbeeld de oksels is het mogelijk om met botox een behandeling het zweten tegen te gaan. Botox tegen zweten in de oksels kan tot wel een jaar blijven werken.

Wilt u een kennismakingsgesprek of een adviesgesprek? Wij staan u graag te woord en bieden u de mogelijkheid om direct contact op te nemen of uw telefoonnummer achter te laten waardoor wij contact met u opnemen.

Bel direct met 036-5315290.

Botox behandeling Hilversum met Juvapen

Prijzen botox behandelingen Hilversum

Hieronder kunt alvast enkele van de meest voorkomende behandeling en de bijbehorende prijzen vinden. Mocht uw behandeling er niet tussen staan dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in onze prachtige praktijk nabij Hilversum.

-Dysport (Botox) alle zones: €  150,- per zone

-Dysport (Botox) okselbehandeling: €  450,- tot € 950,- per behandeling (afhankelijk van de grootte van het gebied waar de hyperhydrose aanwezig is).

Er wordt gewerkt met middelen van zéér hoge kwaliteit en daar hangt uiteraard ook een bijpassend prijskaartje aan! Wij stunten niet met middelen dus ook niet met prijzen! Wij weten dat er goedkopere producten op de markt zijn maar wij kunnen de herkomst en kwaliteit en dus de veiligheid daarvan niet garanderen en werken er dan ook niet mee!

Verticale frons opvullen

Neuslippenlijnen

Mondhoeken

Kaaklijn bijwerken

Jukbeenderen vergroten

Wangen opvullen

Liplijntjes

Lipvergroting

Traangootjes

v.a. € 100,-

v.a. € 200,-

v.a. € 200,-

v.a. € 150,- 

v.a. € 300,-

v.a. € 300,-

v.a. € 50,- 

v.a. € 100,-

v.a. € 250,-

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?