geen inflatie bij Face it Almere 2022

Overal rijzen de prijzen de spreekwoordelijke pan uit, behalve bij Face it Almere! Dit jaar wordt iedereen geconfronteerd met extreme prijsverhogingen. Van exorbitant hoge benzineprijzen, tot onbetaalbare energieprijzen, om van de boodschappen nog maar te zwijgen. Niemand ontkomt aan de hogere prijzen voor vrijwel alle producten en diensten. Bij Face it Almere hebben we besloten om dit hele jaar onze prijzen NIET te verhogen!

Wij denken graag met u mee en daarom willen wij onze prijzen zo lang mogelijk op het huidige niveau houden. Plan dus snel een afspraak voor een filler-, Botox- of Profhilobehandeling bij Face it Almere. Onze tarieven zijn sinds 2015 ongewijzigd, dus bij ons blijven al onze behandelingen gewoon betaalbaar.

Een professionele cosmetische behandeling kun je al vanaf lage bedragen krijgen bij ons. Bekijk al onze lage ongewijzigde tarieven via https://face-it-almere.nl/prijzen-botox-en-filler-behandelingen/

Bel direct voor een afspraak via 06 1847 6313, of stuur een bericht via onze website https://face-it-almere.nl/contact/

×

Welkom bij Face it Almere Chat!

Stel uw vraag hieronder.

× Hoe kan ik je helpen?