parallax background
 

Op Intakegesprek bij Peter

Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts en sindsdien heeft hij zo’n 25.000 behandelingen verricht.

De arts


Peter Driessen behaalde zijn artsendiploma aan de V.U te Amsterdam.

Tijdens zijn artsenstudie kwam hij er al achter dat het werken in een ziekenhuis niet zijn weg was.
Werken als huisarts trok hem wel aan maar ook daar zag hij dat in de praktijk te weinig aandacht en tijd voor de patiënt mogelijk was.

Daarom heeft hij zich na zijn artsenstudie gespecialiseerd in de aanvullende geneeswijzen zoals: acupunctuur, neuraaltherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Tevens doet Peter psychosociale begeleiding in enkele gevallen.

Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts en sindsdien heeft hij zo’n 25.000 behandelingen verricht.

Titel Cosmetisch arts per 1 juli 2019

Met ingang van 1 juli 2019 is dokter P. Driessen ingeschreven in het profielregister cosmetische geneeskunde van de KNMG als cosmetisch arts KNMG.

Alleen artsen die voldoen aan de strenge eisen van dit profielspecialisme cosmetische geneeskunde komen hiervoor in aanmerking. Dit zijn gecertificeerde leden van de NVCG waarvan dokter P. Driessen er één is.

De titel "Cosmetisch arts KNMG" is een door de KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in dit profielregister is ingeschreven.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan een vrijblijvend en gratis intake gesprek in.

De werkwijze


Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met U overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald. En er geen verrassingen zijn over de kosten. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen en budget van de cliënt.

Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen alsmede de totale gezondheidstoestand van de cliënt. De keuze van een middel van behandelingen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren, die van cliënt tot cliënt verschillen. Alleen wanneer bij het intakegesprek blijkt dat onze behandelingen voor U een goede keuze zijn gaan wij over tot behandelen; anders verwijzen wij U door. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt; eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet. Als er één zin in de cosmetische geneeskunde thuis hoort dan is het wel “LESS IS MORE”.

Als U kiest voor een behandeling moet U zich realiseren dat elke esthetische behandeling bepaalde risico’s met zich meebrengt en met complicaties gepaard kan gaan. Echter met onze moderne biologisch afbreekbare middelen is deze kans zeer gering en zijn de zeldzame complicaties niet ernstig. Daarnaast kan er ook een teleurstellend resultaat of soms geen resultaat zijn. Dit zijn echter uitzonderingen die elke cosmetisch arts helaas kent. We hebben gelukkig een zeer hoog percentage tevreden cliënten. Op onze website kunt U alles lezen over de producten waarmee wij werken en ook antwoord krijgen op de meest gestelde vragen. Tevens is te lezen welke rimpels en plaatsen voor behandeling in aanmerking komen en welke middelen er dan gebruikt kunnen worden. Ook in de eigen praktijk wordt met de bovenstaande behandelingsmethoden gewerkt. Als U meer wilt weten over de acupunctuur in zijn algemeenheid en de specifieke behandelmethodes dan kunt U het beste kijken op de site van de N.A.A.V. Hetzelfde gaat op voor de neuraaltherapie, zie de site van de N.V.N.R. De orthomoleculaire geneeswijze is gebaseerd op de aanvullende vitaminen en mineralen die wij allemaal nodig hebben. Ook hier kunt U uitgebreid over geïnformeerd worden op de diversen sites die je op internet over dit onderwerp kunt vinden.

Uiteraard bent U van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend eerste kennismakingsbezoek in onze praktijk waar U samen met Peter kunt bekijken of een of meerdere behandelmethodes op Uw medische situatie van toepassing zijn. Voor het maken van die afspraak kunt U bellen naar ons praktijknummer 036-5315290 . Spreek Uw naam en telefoonnummer in, wij bellen U dan zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.


Afspraak inplannen